fbpx

Åbningstider

Man–Fre: 10:00 – 20:00

Lør: 12:00 – 18:00

Marina Andersen, sproglærer og coach

Kontakt

(+045) 60 14 88 35

 

info.academic.m@gmail.com

 

Søbakkerne 80,

5762 Vester Skerninge

 

CVR 41502835

Eksamenshjælp

Eksamenshjælp, som støtter og giver selvtillid

Har du/dit barn brug for hjælp til afgangseksamen i 9. klasse? Som erfaren lærer og censor, kender jeg alt til de udfordringer, som elever møder i forbindelse med engelsk eksamen. Det kan både være faglige (f.eks. grammatik ) og psykologiske (f.eks. eksamensangst) barrierer, og det er svært at overkomme dem på egen hånd. Jeg tager udgangspunkt i dit barns situation og vejleder ham/hende igennem hele forløbet.

Min teoretiske baggrund og solid praktisk erfaring tillader mig til at anskue dit barn som helhed – og fokusere på netop de områder, hvor der er behov for hjælp. Det betyder, at udover selve sproglige undervisning, arbejder jeg med kommunikationsstrategier, afspænding og mentale indstillinger. På den måde favner jeg alle aspekter i forbindelse med dit barns præstation.

Kontakt mig allerede i dag, så får dit barn et intensivt forløb, som med garanti vil hjælpe ham/hende med at klare sproglig eksamen. Du kan også efterlade dit nummer via kontakt-formular her på siden http://www.academic-m.dk/index.php/kontakt/ , så ringer jeg tilbage til dig i løbet af kort tid.

CEFR – referenceramme for sprog

 

I min sprogundervisning  benytter jeg CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Når du lærer et sprog, er det vigtigt at afklare, hvilket niveau du befinder sig på, og hvilke læringsmål er relevante for udvikling af dine sproglige kompetencer.

Hvad er CEFR?

Common European Framework of References for Languages (CEFR) er et system for at vurdere sprogniveauer. Det er udviklet af Europarådet og  anvendt til at beskrive indlæring af fremmedsprog i hele verden. Det kan anvendes til alle sprog og giver uddannelsesinstitutioner og lærere klare retningslinjer for sprogundervisning.

Læs mere om CEFR på Europarådets hjemmeside.

da_DKDansk