Har dit barn brug for hjælp til afgangseksamen i 9. klasse? Som erfaren lærer og censor, kender jeg alt til de udfordringer, som elever møder i forbindelse med engelsk eksamen. Det kan både være faglige (f.eks. grammatik ) og psykologiske (f.eks. eksamensangst) barrierer, og det er svært at overkomme dem på egen hånd. Jeg tager udgangspunkt i dit barns situation og vejleder ham/hende igennem hele forløbet.

Min teoretiske baggrund og solid praktisk erfaring tillader mig til at anskue dit barn som helhed – og fokusere på netop de områder, hvor der er behov for hjælp. Det betyder, at udover selve sproglige undervisning, arbejder jeg med kommunikationsstrategier, afspænding og mentale indstillinger. På den måde favner jeg alle aspekter i forbindelse med dit barns præstation.

Kontakt mig allerede i dag, så får dit barn et intensivt forløb, som med garanti vil hjælpe ham/hende med at klare sproglig eksamen. Du kan også efterlade dit nummer via kontakt-formular her på siden http://www.academic-m.dk/index.php/kontakt/ , så ringer jeg tilbage til dig i løbet af kort tid.