fbpx

Åbningstider

Man–Fre: 10:00 – 20:00

Lør: 12:00 – 18:00

Marina Andersen, sproglærer og coach

Kontakt

(+045) 60 14 88 35

 

info.academic.m@gmail.com

 

Søbakkerne 80,

5762 Vester Skerninge

 

CVR 41502835

ENGELSK

Som officielt sprog i 60 lande er engelsk verdens mest udbredte sprog. Der findes forskellige typer engelsk; mest kendte varianter er Britisk engelsk og Amerikansk engelsk. Begge varianter er nyttige og jeg vil lære dig til at skelne imellem dem, så der ikke opstår forvirring mht. udtale eller stavemåde.

Hos mig kan du lære engelsk på alle niveauer. De typiske vanskeligheder kan være svag faglighed eller omvendt – manglende udfordringer. Min engelsk undervisning favner begge grupper: dem, der skal have mere struktur og grundlæggende forståelse for sproget og dem, der skal have udvidet den eksisterende viden.

Du får undervisning i at analysere engelsk sprog grammatisk og stilistisk; kendskab til historiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold i Storbritannien og USA.

Jeg inddrager følgende emner:

Det engelske sprogs grammatik og tegnsætning

Kommunikationsformer og kommunikationsstrategier

Engelsk skønlitteratur, faglitteratur og mediestof

Historiske og aktuelle forhold i andre dele i den engelsktalende verden (udover USA og Storbritannien)

De ovenstående emner bliver selvfølgelig tilpasset dit niveau og behov. Jeg møder dig i øjenhøjde for at opnå de bedste resultater.

CEFR – referenceramme for sprog

 

I min sprogundervisning  benytter jeg CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Når du lærer et sprog, er det vigtigt at afklare, hvilket niveau du befinder sig på, og hvilke læringsmål er relevante for udvikling af dine sproglige kompetencer.

Hvad er CEFR?

Common European Framework of References for Languages (CEFR) er et system for at vurdere sprogniveauer. Det er udviklet af Europarådet og  anvendt til at beskrive indlæring af fremmedsprog i hele verden. Det kan anvendes til alle sprog og giver uddannelsesinstitutioner og lærere klare retningslinjer for sprogundervisning.

Læs mere om CEFR på Europarådets hjemmeside.

da_DKDansk