fbpx

Åbningstider

Man–Fre: 10:00 – 20:00

Lør: 12:00 – 18:00

Marina Andersen, sproglærer og coach

Kontakt

(+045) 60 14 88 35

 

info.academic.m@gmail.com

 

Søbakkerne 80,

5762 Vester Skerninge

 

CVR 41502835

Leder I efter en unik gæstelærer/foredragsholder, som kan formidle viden i børnehøjde?

Med indsigt i russisk kultur/religion, historie og samfundsforhold kan jeg formidle de lærerige informationer i børnehøjde.

Det kan være, at I har lyst til at invitere mig som gæstelærer til emner som “Den kolde krig” eller “Sovjetunionens fald”. Vi kan diskutere den ortodokse gren af kristendommen eller menneskerettigheder i Rusland.

Mine foredrag er inspirerende og er en fin blanding af faktuelle oplysninger og personlige oplevelser. Jeg kan deltage i timerne online via digitale platforme som MS Teams og Zoom eller på selve skolen.

Send mig venligst en forespørgsel. Jeg giver hurtigt svar på pris og dato.

CEFR – referenceramme for sprog

 

I min sprogundervisning  benytter jeg CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Når du lærer et sprog, er det vigtigt at afklare, hvilket niveau du befinder sig på, og hvilke læringsmål er relevante for udvikling af dine sproglige kompetencer.

Hvad er CEFR?

Common European Framework of References for Languages (CEFR) er et system for at vurdere sprogniveauer. Det er udviklet af Europarådet og  anvendt til at beskrive indlæring af fremmedsprog i hele verden. Det kan anvendes til alle sprog og giver uddannelsesinstitutioner og lærere klare retningslinjer for sprogundervisning.

Læs mere om CEFR på Europarådets hjemmeside.

da_DKDansk