fbpx

Åbningstider

Man–Fre: 10:00 – 20:00

Lør: 12:00 – 18:00

Marina Andersen, sproglærer og coach

Kontakt

(+045) 60 14 88 35

 

info.academic.m@gmail.com

 

Søbakkerne 80,

5762 Vester Skerninge

 

CVR 41502835

Russisk grundkursus

Vil du lære russisk på 20 timer?

Jeg tilbyder korte, men effektive kurser i russisk for voksne. Du kommer til at lære grundlæggende grammatik, udtale og får udvidet dit ordforråd. Vi arbejder med den mundtlige og skriftlige side af sproget.

Jeg tager udgangspunkt i dit niveau og dine sproglige behov. Måske har du brug for mere russisk på din arbejdsplads eller sideløbende med din uddannelse? Eller bare vil genopfriske din viden?

Du bestemmer selv, hvor hurtigt det skal gå: der er mulighed for at tage 1-3 lektioner om ugen. Der er ikke nogen optagelseskrav til dig, blot du har motivationen og er god til at strukturere dit arbejde.

Undervisningen foregår lige nu online via Skype eller MS Teams .

Jeg udarbejder forløbet i samarbejde med dig, så din læring bliver meningsfuld og du får mest muligt ud af din undervisning.

Ring til 60 14 88 35 eller skriv på info.academic.m@gmail.com , så finder vi en passende løsning til dig!

CEFR – referenceramme for sprog

 

I min sprogundervisning  benytter jeg CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Når du lærer et sprog, er det vigtigt at afklare, hvilket niveau du befinder sig på, og hvilke læringsmål er relevante for udvikling af dine sproglige kompetencer.

Hvad er CEFR?

Common European Framework of References for Languages (CEFR) er et system for at vurdere sprogniveauer. Det er udviklet af Europarådet og  anvendt til at beskrive indlæring af fremmedsprog i hele verden. Det kan anvendes til alle sprog og giver uddannelsesinstitutioner og lærere klare retningslinjer for sprogundervisning.

Læs mere om CEFR på Europarådets hjemmeside.

da_DKDansk