fbpx

Åbningstider

Man–Fre: 10:00 – 20:00

Lør: 12:00 – 18:00

Marina Andersen, sproglærer og coach

Kontakt

(+045) 60 14 88 35

 

info.academic.m@gmail.com

 

Søbakkerne 80,

5762 Vester Skerninge

 

CVR 41502835

RUSSISK

Rusland er verdens største land – landet har både europæiske og asiatiske karaktertræk og det gør Rusland helt unik. Jeg underviser i russisk på alle niveauer, da russisk er mit modersmål. Jeg lærer dig om russisk grammatik og træner både den mundtlige og den skriftlige side af sproget. Vi taler også om russisk kultur, historie og samfundsforhold.

Der er mange fordele ved at lære russisk. Det russiske sprog er anderledes og sjovt at lære. Det booster ens kognitive evner. Det er en fremragende ekstra kompetence, hvis man vil skille sig ud på arbejdsmarkedet. Og så er det et sprog, der kan anvendes på rejser, i forretningsmæssige, sportslige og kulturelle sammenhænge.

I undervisningen indgår følgende emner:

Udtale

Lytte-, læse-, tale- og skrivefærdigheder

Russisk grammatik

Tekster af forskelligt omfang og fra forskellige genrer

Russisk kultur, historie og samfundsforhold

Undervisningen er tilpasset dine behov og niveau. Du kan starte som nybegynder eller øvet bruger af sproget med behov for videreudvikling af dine sproglige færdigheder.

CEFR – referenceramme for sprog

 

I min sprogundervisning  benytter jeg CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Når du lærer et sprog, er det vigtigt at afklare, hvilket niveau du befinder sig på, og hvilke læringsmål er relevante for udvikling af dine sproglige kompetencer.

Hvad er CEFR?

Common European Framework of References for Languages (CEFR) er et system for at vurdere sprogniveauer. Det er udviklet af Europarådet og  anvendt til at beskrive indlæring af fremmedsprog i hele verden. Det kan anvendes til alle sprog og giver uddannelsesinstitutioner og lærere klare retningslinjer for sprogundervisning.

Læs mere om CEFR på Europarådets hjemmeside.

da_DKDansk